Mari Kessunmaa ja Joni Nummelin Porin mestareiksi!

Kuvassa Mari Kessunmaa.

Viikonloppuna kisattiin Porin mestaruuksista. Kaksipäiväinen kilpailu aloitettiin lauantaina Kalaforniassa ja sunnuntaina jatkettiin Yyterissä. Porin mestaruuksia oli jaossa naisten, miesten ja seniorien sarjoissa.

Naisten sarjassa ylivoimaisen voiton vei Mari Kessunmaa. Mari lähti lauantain jälkeen toiselle kierrokselle neljän lyönnin johtoasemassa ja sunnuntaina johtoasema kasvoi vielä huimat yhdeksän lyöntiä Marin pelattua uuden naisten kenttäennätyksen Yyteriin, 77 lyöntiä. Mari voitti yhteistuloksella 159 ja eroa toiseksi tulleeseen Tiia Viljaseen oli peräti 13 lyöntiä. Naisten kolmen kärjeksi muodostui:

1. Mari Kessunmaa, PGK 82 + 77 = 159

2. Tiia Viljanen, YG 86 + 86 = 172

3. Katja Linden, PGK 85 + 89 = 174

Miesten sarjassa käytiin tiukkaa kamppailua Porin mestaruudesta. Sunnuntain toiseen kierrokseen lähdettiin tilantesta, jossa kolmen kärki oli vain yhden lyönnin päässä toisistaan. Sunnuntain kierroksella tuloslistoilla tapahtui sekä nousuja että laskuja. Porin Golfkerhon kasvatti Joni Nummelin onnistui kuitenkin pitämään johtoasemansa myös sunnuntaina ja pelasi näin itsensä miesten Porin mestariksi! Miesten lopullinen kolmen kärki:

1. Joni Nummelin, YG 72 + 80 = 152

2. Ilkka Jokinen, PGK 75 + 78 = 153

3. Arttu Linden, PGK 76 + 79 = 155

Seniorien mestariksi itsensä löi Yyteri Golfin Risto Korhonen tuloksella 84 + 82 = 166 kolmen lyönnin erolla PGK:n Timo Haapalaan 85 + 84 = 169.

Suuret onnittelut uusille Porin mestaruuden haltijoille!

Junioreista mainittakoon, että PGK:n Adeliina Virtanen sijoittui naisten sarjassa hienosti neljänneksi tuloksella 88 + 96 = 184.